Wednesday, 2 April 2014

RADIGLOW Supplement Kecantikan Terbaik !

RADIGLOW: PRODUK KESIHATAN & KECANTIKAN KULIT

Entry ni khas untuk wanita-wanita dan jejaka-jejaka yang sedang mencari-cari produk untuk kesihatan dalaman badan dan kulit ! Terdetik untuk buat entry pasal RADIGLOW ni sebab sy sendiri dah consume dan hasil nya sangat superb ! Alhamdulillah ^^

 Inilah rupe product RADIGLOW.
Duta RADIGLOW .. IRMA ..
Okay, sebenarnya sy baru consume sebulan produk ni, dan dah lama x ambik ape2 supplement. Last supplement saya consume ialah AuraWhite. Bagi saya okey jugak kot aurawhite tu, tp leceh la nak mkn, sbb nk kene bancuh segala bagai. Disebabkan itu, saya selalu skip dan of course result nye takde hape la sangat kn. Then saya stop 3 bulan mcm tu until last month tetibe my friend suggestkan this RADIGLOW. Die kata product ni bagus, ramai kawan2 die da try dan berkesan. So sy pon try jugak la sekotak, dan yang paling best nak makan RADIGLOW ni sangat mudah !! Bangun pagi je, TAK perlu susah2kan diri cari air and bancuh2 dah..you just take 2 tablet and kunyah or hisap mcm gula2 pon boleh, sebab rasanye blackcurrant yg sedap ! Hehehe.

Apa KHASIAT dan KELEBIHAN RADIGLOW ni ? 




For me this RADIGLOW sangat berkesan, dalam sebulan dah banyak perubahan yg sy rasa.
  • First, badan yg letih n malas bangun pagi g keje dah jadi bertenaga da sekarang. Hehe..Kalau x dulu alarm bunyi terus matikan and sambung tido Zzzz..teruk betul kn ! Haishhh.Haha
  • Selain tu jerawat pon da sangat kurang, kalau ada pon seketul dua mcm tu je, tu pon naik time period. Biasa lah kan. And one more, parut2 jerawat dah semakin pudar.
  • Fyi, RADIGLOW ni jugak bagus untuk kulit2 kering dan bermasalah. Contohnya, dulu my tumit kaki ni kering and mengelupas, but after consume this product, wow!! Dah x kering and mengelupas dah..heee sgt best !!
  • And kulit muka saya, mmg kalau dulu sangat kusam, kini da okey, and ada la confident sket. Tapi actually this result I x berapa sure kerana RADIGLOW or BELLA BEAUTISTA. Hehehe..Tp ai rasa dua2 kot..sbb da nama RADIGLOW, mesti la ada efek glowing2 giteww..keh3.. But for BELLA BEAUTISTA saya mmg confirm sangat bagus untuk kulit muka yang kusam, jerawat, dan juga bagus untuk mencerahkan kulit!

Upss !! Entry si ni macam ada conflict je kan RADIGLOW and BELLA BEAUTISTA. Hehehe.. Ai memang ambik dua2 product ni, RADIGLOW more untuk kesihatan dalaman dan seluruh badan, while BELLA BEAUTISTA just untuk muka sahaja. Bagi ai, harus ada supplement, kalau nk tempek2 krim, bedak kat muke je semata2 x ok gak kan. Consume supplement at least ia boleh menjaga dan menstabilkan kesihatan dalaman, makanya kulit pon akan sihat kan ! Lagipon usia makin lama makin naik, harus la amalkan supplement2 nih..heee.

Oleh kerana saya menggunakan kedua2 product ni, sbb tu saya berbesar hati untuk menjadi agent nye. Senang sikit nk dapatkan stock ! Hehehe.. dan kepada encik2 dan puan2 yang berminat dengan product ni boleh lah hubungi saya, wasap ke wechat ke semua boleh ! Heehhehe..details product RADIGLOW adalah seperti berikut:


|HARGA ASAL|
1 KOTAK = RM180(S), RM190(S/S)
2 KOTAK = RM310(S), RM320(S/S)
1 KOTAK = 2 BOTOL
1 BOTOL = 30 BIJI
PERCUMA POSTAGE & DAPAT FREE GIFT !

HARGA PROMOSI !!
(Sehingga 30 April 2014 sahaja)
1 KOTAK = RM170(S), RM180(S/S)
2 KOTAK = RM300(S), RM310(S/S)
1 KOTAK = 2 BOTOL
1 BOTOL = 30 BIJI
PERCUMA POSTAGE & DAPAT FREE GIFT !

Berminat boleh hubungi saya SMS/Whatsapp
0135045418 (cikwawa) 

p/s: Untuk tanya pasal BELLA BEAUTISTA pon boleh ^^

No comments:

Post a Comment